28 липня – День працівників торгівлі. Щиро вітаємо наших колег з професійним святом!

Сьогодні, в останню неділю місяця, 28 липня, традиційно в Україні відзначають День працівників торгівлі. Винуватцями цього свята на Покровському гірничо-збагачувальному комбінаті є чарівні, професійні і талановиті представниці колективу Цеху харчування та торговельного обслуговування (ЦХіТО).

Те, як майстерні і досвідчені працівниці ЦХіТО володіють вмінням перетворювати звичайні продукти на неймовірно смачні та ароматні кулінарні шедеври, видається магією. Секретом успіху наших прекрасних колежанок є вміння додавати у кожну страву не лише потрібні інгредієнти, а й вкладати частинку своєї душі, творчості та любові.

І хоча вже третій рік поспіль в Україні професійне свято працівників торгівлі затьмарене війною, ми не полишаємо надії знову мати можливість куштувати розмаїття смаколиків, які творять «золоті руки» та добре серце працівниць Цеху харчування.

З нагоди професійного свята прийміть щирі вітання та слова вдячності, дорогі наші колежанки! Ви не просто готуєте їжу – ви створюєте настрій, даруєте атмосферу тепла та затишку. Бажаємо вам міцного здоровʼя, успіхів, натхнення та здійснення мрій! Нехай кожен ваш день буде наповнений радісними моментами, усмішками рідних та близьких під мирним небом України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11