26 липня – День системного адміністратора. Щиро вітаємо з професійним святом наших дорогих колег!

Сьогодні, в останню п’ятницю липня, традиційно відзначаємо День системного адміністратора. У сучасному світі, який неможливо уявити без інформаційних технологій, представники цієї важливої професії є незамінними для Покровського ГЗК. Завдяки нашим фахівцям Відділу інформаційних технологій, який очолює компетентний та досвідчений керівник Олег Алілуєнко, сервери підприємства працюють безперебійно, дані зберігаються надійно, а мережі функціонують безпечно.

Професійні, амбітні та надзвичайно талановиті IT-шники комбінату завжди швидко реагують на будь-які виклики. Вони налагоджують сталий інтернет-зв’язок, убезпечують комп’ютери від вірусів, займаються налаштуванням програмного забезпечення користувачів, надають можливість ефективно взаємодіяти усім підрозділам підприємства. Системні адміністратори першими приходять на допомогу, коли щось йде не так, та знаходять вирішення найскладніших технічних проблем, тому ми з гордістю називаємо їх «мережевими геніями».

У День професійного свята висловлюємо нашим системним адміністраторам щиру подяку за невтомну працю та відданість справі! Нехай ваша важлива місія завжди приносить вам задоволення і заслужене визнання. Бажаємо, щоб ваше «залізне здоровʼя» не піддавалось жодним вірусам. Нехай схема успішного та щасливого життя буде налаштована лише на переможні здобутки і ніколи не дає збою.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11