23 липня, Дніпропетровщина: окупанти продовжують терор Нікопольщини, є поранені

Ввечері, 22 липня, ворог ще двічі бив по Нікопольщині з важкої артилерії. Випустив зо два десятки снарядів. Під ударом – Марганецька та Покровська громади. Про це доповів голова Дніпро ОВА Сергій Лисак.

Посадовець акцентував, що вже із самого ранку агресор знову цілив по району. Дроном-камікадзе вгатив по Нікополю. На щастя, без загиблих та постраждалих.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора, 22 липня, окупанти вкотре вчинили терор Нікополя. Внаслідок артобстрілу у місті постраждало 5 людей:

37-річного чоловіка госпіталізували у стані середньої тяжкості. Також поранення отримали дві жінки, 65 та 34 років, і два чоловіки віком 32 і 36 років. Вони лікуватимуться вдома.

Загалом по району було вчинено майже два десятки атак дронами-камікадзе й артилерією. Гатили по райцентру, Покровській сільській, Червоногригорівській, Мирівській та Марганецькій громадах. Пошкоджені 2 багатоповерхівки, стільки ж магазинів, кіоск, ферма, лабораторія, ломбард, офісне приміщення, комунальне підприємство, 9 приватних будинків, 2 господарські споруди, 4 легкові та 1 вантажний автомобіль, лінії електропередачі.

Попри такі невтішні новини, не опускаємо рук та віримо лише у те, що на нашу землю скоро прийде такий довгоочікуваний мир!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11