Рятувальники нагадали покровчанам про важливість дотримання правил безпеки на канікулах

22 липня у Покрові надзвичайники провели пізнавальні бесіди з дітьми та дорослими. У рамках профілактичної роботи інспектори ДСНС нагадали співрозмовникам про важливі заходи безпеки, яких необхідно неухильно дотримуватися під час літних канікул. Про це повідомляють у Нікопольському районному управлінні ДСНС України в Дніпропетровській області.

Так рятувальники завітали до одного з улюблених місць відпочинку містян – парку імені Бориса Мозолевського. Вони закликали відвідувачів берегти життя та здоровя дітей, у жодному разі не залишати їх без нагляду. Якщо ж дитина залишається вдома сама, то дорослі мають впевнитися у справності всіх електроприладів, а також заховати сірники. Звертаючись до дітей, надзвичайники розповідали про правила пожежної та мінної безпеки, а також про безпечну поведінку на воді. Для наочності спеціалісти роздали покровчанам листівки із зазначеними завданнями та заходами безпеки, котрі були розроблені ДСНС України спільно з UNICEF Ukraine.

Якщо ж виникла небезпечна ситуація – негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером 101, такою важливою настановою завершили просвітницькі бесіди фахівці ДСНС.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11