22 липня, Дніпропетровщина: атаки Нікопольщини не вщухають, постраждала жінка

Кілька разів ввечері, 21 липня, російські війська атакували Нікопольщину. З важкої артилерії ворог бив по Марганецькій громаді. Дронами-камікадзе влучив по Нікополю та Покровській сільській громаді. Пошкоджений приватний будинок. Люди, на щастя, цілі. Про це доповів голова Дніпро ОВА Сергій Лисак.

Посадовець акцентував, що за уточненою інформацією, через вчорашній обстріл Червоногригорівської громади понівечені 13 дачних будинків, авто та лінія електропередач.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора, 21 липня, окупанти тероризували мирних мешканців Нікопольщини:

Здійснили понад 10 атак із застосуванням артилерії та дронів-камікадзе. Під удар потрапили райцентр, Марганецька, Покровська сільська, Червоногригорівська та Мирівська громади. У Марганецькій громаді постраждала 88-річна жінка. Її госпіталізували у стані середньої тяжкості.

Сталося кілька пожеж, горіла суха трава і господарська споруда. Пошкоджена база відпочинку, 4 приватні оселі, 2 господарські споруди, інфраструктурний обʼєкт, лінії електропередачі і газогін.

Новий робочий тиждень розпочинаємо зі слів подяки нашим мужнім ЗСУ! Віримо лише у краще та разом наближаємо визначний день нашої Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11