У Покрові реалізується проєкт від ЮНІСЕФ для дошкільнят

Від початку липня в Покрові реалізується проєкт ЮНІСЕФ під назвою «Покращення доступу до послуг дошкільної освіти в умовах надзвичайних ситуацій та раннього відновлення в Україні». До ініціативи долучилися деякі заклади дошкільної освіти та дошкільних підрозділів ліцеїв міста.

Проєкт ЮНІСЕФ має на меті сприяти формуванню у дошкільнят компетентностей, передбачених державним стандартом освіти, а також допомогти малечі соціалізуватися, набути необхідних навичок та інтегруватися в освітнє середовище.

Очні заняття проводяться з урахуванням безпекових умов. Педагоги, які працюють з дітлахами, пройшли навчання від ЮНІСЕФ з питань організації освітнього процесу в умовах надзвичайних ситуацій, а також психологічної підтримки дітей.

Під час зустрічей учасники проєкту поринають у захоплюючий світ розвиваючих ігор та творчих активностей, які відбуваються з урахуванням індивідуальних потреб та можливостей кожної дитини. При цьому використовуються спеціально розроблені матеріали ЮНІСЕФ.

Завдяки проєкту ЮНІСЕФ діти нашої громади отримали змогу розвиватися в безпечному та сприятливому середовищі навіть в умовах війни. Безумовно, наші дітлахи гідне майбутнє України, тож будуємо його разом вже сьогодні з вірою в Перемогу!

За матеріалами прес-служби міського голови

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11