17 липня, Дніпропетровщина: Нікопольський район під прицілом окупантів, люди не постраждали

До пізнього вечора, 16 липня, російські війська гатили з артилерії по Марганецькій громаді Нікопольщини. При цьому випустили зо два десятки снарядів. А вже під ранок, 17 липня, ворог поновив свої атаки, скерувавши дрони-камікадзе на райцентр. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

За його словами, обійшлося без загиблих та постраждалих. Інформація про завдані збитки уточнюється.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що впродовж дня, 16 липня, Нікопольщина вкотре потерпала від ворожих атак. Артилерією та дронами-камікадзе росіяни цілили по Нікополю, Покровській сільській та Марганецькій громадах.

Через обстріли сталися кілька пожеж, горіли дахи двох приватних осель, зайнялися і дві господарські споруди, одна повністю знищена. Пошкоджений магазин, підприємство, 17 приватних будинків, 14 господарських споруд, майже три десятки сонячних панелей, автівка, 2 мікроавтобуси, лінії електропередачі та газогін. На щастя, ніхто не постраждав, розповів Микола Васильович.

Попри російський терор, тримаймось разом та підтримуймо один одного. Починаємо новий день з вірою в Перемогу і вдячністю Захисникам України.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11