Микола Лукашук відзначив кращих медиків «швидких» нашого регіону

16-го липня голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук взяв участь у засіданні медичної ради обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. В його ході посадовець відзначив кращих медиків, які в режимі 24/7 рятують життя наших людей. Про це Микола Лукашук повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як зазначив посадовець, на сьогоднішній день на Дніпропетровщині працюють близько 200 бригад екстреної допомоги. Протягом останніх півроку вони допомогли понад 255 тисячам людей.

Микола Лукашук наголосив на тому, що особливо складно доводиться працювати медикам «швидких», котрі виїздять на виклики у Нікопольському та Синельниківському районах. Адже ці території постійно зазнають ворожих обстрілів, і медики змушені ризикувати власним життям заради порятунку інших.

Саме тому я хочу щиро подякувати нашим героям, котрі тримають медичний фронт за їхню хоробрість, відданість справі та цілодобову роботу без свят та вихідних. Слава нашим медикам! Слава Україні, – зазначив очільник облради.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11