16 липня, Дніпропетровщина: ворожі атаки спричинили руйнування, люди вціліли

В ніч на 16 липня наші оборонці із ПвК «Схід» збили над областю російський БпЛА. Крім того, окупанти знову не полишали у спокої Нікопольщину. Ввечері вдарили дронами-камікадзе по Марганецькій громаді, а вночі – по самому райцентру. Про це розповів голова Дніпро ОВА Сергій Лисак.

За його словами, внаслідок ворожої атаки пошкоджений приватний будинок. На щастя, минулося без постраждалих.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що протягом дня, 15 липня, російські війська гатили по Нікопольщині з артилерії та запускали дрони-камікадзе.

Удари прийшлися по Нікополю, Покровській сільській та Марганецькій громадах.

Пошкоджене підприємство, загорівся будинок і господарська споруда, зачепило багатоквартирний будинок, 10 приватних осель, 4 господарські споруди, 3 автівки, вантажівка, гараж та лінії електропередачі. На щастя, люди не постраждали. В інших громадах області день минув спокійно, – написав Микола Васильович.

За інформацією очільника Нікопольської РВА Євгена Євтушенка, оборонці українського неба з 5 ворожих фпв-камікадзе знешкодили 4, які були запущені над районом.

Посадовець вже вкотре закликав мешканців Нікопольщини, особливо тих, хто живе на прибережних територіях, бути пильними. Завжди реагувати на сигнали тривоги, ховатись у сховище, аби убезпечити себе від біди.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11