«Укрпошта» випустить нові марки до Олімпіади-2024

«Укрпошта» анонсувала випуск нових марок, присвячених спортсменам, котрі візьмуть участь в Олімпійських Іграх-2024. Ця грандіозна подія світового масштабу стартує вже наступного тижня в Парижі. Про це повідомили на офіційній сторінці оператора поштового зв’язку у Фейсбук.

Новий поштовий блок «Олімпійська команда України-2024» буде містити 6 марок незвичайної трикутної форми з назвами спортивних дисциплін: «Дзюдо», «Важка атлетика», «Фехтування», «Веслування на байдарках і каное», «Теніс» та «Кульова стрільба». Окрім марок, до поштового олімпійського набору входять конверт «Перший день», художній конверт формату С6 та картка.

Дизайнерами цього проєкту стали Сергій та Олександр Харуки. Випуск здійснено за підтримки Національного Олімпійського комітету України. Тираж становить 100 тис. примірників.

Поштовий блок уже доступний для передзамовлення в інтернет-магазині «Укрпошти» за посиланням. Його вартість становить 150 грн. А вже з пятниці, 19 липня, новинку можна буде придбати не лише онлайн, але й у відділеннях та філателістичних крамницях «Укрпошти».

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11