Дорогі наші бухгалери! Щиро вітаємо вас з професійним святом!

Сьогодні, 16-го липня, в Україні відзначають День бухгалтера. На Покровському гірничо-збагачувальному комбінаті це свято є професійним для чудового колективу бухгалтерії, який складається переважно з представниць прекрасної статі. Його очолює обізнана у своїй справі, компетентна та досвідчена Наталія Бугайцова – головний бухгалтер підприємства.

У своїй повсякденній роботі наші бухгалтери проявляють високу професійну майстерність, відданість улюбленій справі, уважність та бездоганну точність. Адже на їхніх тендітних плечах лежить велика відповідальність за забезпечення безперебійного функціонування фінансових процесів нашого підприємства, перед яким нині стоять важкі виклики воєнного часу.
Тримаючи фінансовий фронт, наші «королеви цифр» мають справу з балансами, звітами, відомостями – опрацьовують величезну купу фінансових документів. А для цього потрібні глибокі знання, наполегливість, постійний розвиток та самовдосконалення, що і демонструють винуватці свята.
Ми захоплюємося тим, як ви володієте мистецтвом керування цифрами, вашою здатністю поєднувати високий професіоналізм та мудрість, а при цьому ще й випромінювати неймовірну красу та чарівність.
Дорогі наші бухгалтери, дякуємо вам за кропітку роботу на користь комбінату та нашої спільної Перемоги. З нагоди свята бажаємо вам професійних успіхів, досягнень та злетів, потрібного балансу в усіх ваших справах. Нехай ваша краса не обліковується часом, кредит міцного здоров’я ніколи не вичерпується. Родинного вам тепла та затишку, любові та віри тільки у краще та, звісно, мирного майбуття!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11