15 липня, Дніпропетровщина: двоє постраждалих у Нікополі та значні руйнування

14-го липня ворог продовжував бити по Нікопольщині. Було з десяток атак дронами-камікадзе та артилерією. Агресор поцілив по Нікополю й Марганецькій громаді. Про це доповів голова Дніпро ОВА Сергій Лисак.

Внаслідок обстрілів пошкоджені 2 приватні будинки, гараж і заправка. Зачепило лінію електропередач. На щастя, люди не постраждали.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора, 14 липня, ворог бив по райцентру, Червоногригорівській, Покровській та Марганецькій громадах:

Через ворожий обстріл у Нікополі. Постраждали двоє людей: жінка 69 років наступила на обірвану лінію електропередачі. Її госпіталізували у важкому стані. Також поранений 70-річний чоловік, він також у лікарні, його стан середньої тяжкості.

Сталося кілька пожеж, пошкоджена агрофірма, промислове підприємство, 13 приватних будинків, господарські споруди. Знищене авто і 2 гаражі, пошкоджені ще 18 гаражів, 23 автівки та 2 мікроавтобуси, лінії електропередачі.

З таким невтішними новинами розпочинаємо новий тиждень. Але все одне в жодному разі не падаємо духом! Віримо в ЗСУ і крокуємо вперед!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11