Наша землячка Неллі Чуканівська стала бронзовою призеркою престижного турніру з хайдавінгу «Marmeeting»

Змагання для висотників міжнародного рівня проходили на початку липня в Італії. Серед учасників, які представляли збірну команду Дніпропетровської області, була і спортсменка з Покрова Неллі Чуканівська. Завдяки чудовій фізичній підготовці та неймовірній наполегливості юній спортсменці вдалося ввійти до трійки призерів турніру. Про це повідомляють на сторінці команди Висотні стрибки у воду України. Ukraine High Diving.

Італійський турнір проводився в історичному місці – покинутому порту Порто-Флавія на скелястому березі острова Сардинія, який знаходиться під охороною ЮНЕСКО.

Варто зазначити, що змагання з хайдайвінгу «Marmeeting» існують з 1985 року. Але саме цьогоріч у них вперше брали участь жінки. І, треба сказати, що представниці прекрасної статі продемонстрували свою неймовірну майстерність і граційність, стрибаючи з висоти 20 м. Серед них – Неллі Чуканівська, яка блискуче виконала 4 стрибки і набрала 303 бали.

За словами тренера спортсменки Олега Вишиванова, його вихованка змогла бездоганно виконати завершальний стрибок, котрий готувала близько року.

За стрибок зі стійки на руках, 2,5 оберти назад, схилившись, Неллі отримала 96 балів. Саме він допоміг їй зійти на третю сходинку призового п’єдесталу та вибороти бронзову нагороду змагань, – акцентував наставник.

Такий високий результат – це не успіх, а щоденна титанічна праця нашої землячки та її тренерів – Олега Вишиванова, Ольги Савчук та Олександра Ісаєва.

Ми вітаємо нашу золоту рибку із заслуженою перемогою та бажаємо їй підкорення нових спортивних вершин! Так тримати!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11