Підтримаємо «Охматдит» разом!

Учасники ініціативи UNITED24 та monobank запустили збір на підтримку Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит», яку вранці 8 липня атакувала російська ракета. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив співзасновник monobank Олег Гороховський.

Перш за все варто сказати про те, що «Охматдит» – найбільша дитяча лікарня в Україні, де щороку лікують понад 20 тисяч дітей з усієї країни. Ворожа ракета, скерована на лікарню, повністю зруйнувала корпус токсикології та пошкодила ще 4. Постраждали 10 хірургічних відділень, 5 онковідділень, 2 соматичні відділення, інтенсивна терапія, 2 реанімації, операційні блоки, відділення радіології та променевої терапії, частина онкогематологічної лабораторії (єдиної в країні). Наразі дітей евакуювали в інші лікарні столиці.

Наше завдання – допомогти «Охматдиту» відновитися. Щоб знову рятувати дітей. Давати надію. Повертати до життя. Ми будемо вдячні за кожен ваш внесок, – зазначив Гороховський.

За словами посадовця, фінансову підтримку, зокрема, вже надали: мережі «АТБ» (20 млн грн), «Аврора» (5 млн грн), «Сільпо» (1 млн грн), Varus (1 млн грн), Фора (1 млн грн), «Алло» (1 млн грн), «Yabluka» (1 млн грн), офіційний імпортер BMW та MINI і низки інших автомарок в Україні «АВТ Баварія» (10 млн грн), сервіси з виклику таксі Bolt (2,5 млн грн), Uber (2 млн грн), групи компаній «Автострада» (5 млн грн).

Свій внесок зробили також група IT-компаній Netpeak Group (2 млн грн) та IT-компанія Grammarly (20 млн грн). Серед донорів оператор зв’язку «Датагруп-Воля» (2,5 млн грн), а також три банки: А-Банк (1 млн грн), Акордбанк (1 млн грн), monobank (5 млн грн) та інші компанії.

Таким чином, завдяки небайдужості українців за перші три години на «банці», відкритій для збору, було акумульовано 100 млн грн! Станом на зараз збір триває. Вже зібрано понад 240 млн грн із запланованих 250 млн грн, і все більше і більше людей та компаній долучаються до допомоги. Якщо ви маєте змогу та бажання підтримати «Охматдит», переходьте за наступним посиланням.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11