9-го липня на Дніпропетровщині не будуть вимикати світло.

У період з 9 по 24 липня в регіонах України передбачено скасування відключення світла на один день. Для кожної області визначена своя дата. В Дніпропетровській області це 9 липня. Про це повідомляють у пресслужбі «Укренерго».


Таким чином, ф
ахівці мають на меті проведення замірів фактичного рівня споживання електроенергії в кожному регіоні. Дослідження проводяться двічі на рік – влітку та взимку. Це необхідно для прогнозування режиму роботи вітчизняної енергетичної системи.

Завдяки таким вимірам Диспетчерський центр «Укренерго» зможе побачити, як поводяться споживачі, маючи постійний доступ до електроенергії. Ми зможемо визначити, скільки саме зараз, влітку, споживає кожна область без застосування обмежень, і скільки кожній області потрібно електроенергії для життєдіяльності, – наголосили енергетики.

Аналіз отриманих даних дозволить надалі забезпечити більш рівномірний та коректний розподіл наявної в системі потужності між регіонами. Окрім того, спеціалісти зможуть визначити, як саме підвищити стійкість енергосистеми до російських атак завдяки реалізації проєктів з децентралізованої генерації, прорахувавши оптимальні рішення для кожної області.

– Енергетики зроблять все можливе, щоб споживачі не відчували додаткового дискомфорту під час проведення вимірів. Проте якщо енергетичний терор з боку росіян посилиться, внаслідок чого дефіцит у системі зросте, проведення режимних вимірів перенесуть до стабілізації ситуації, – зазначено в повідомленні.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11