За життя він був світлою людиною, тепер – назавжди Герой. Попрощались з Юрієм РОЖЕВСЬКИМ

Знову «Плине кача…», знову пекучий біль, сльози і жовто-блакитні прапори майоріли на бульварі Шевченка. Сьогодні, 8-го липня, рідні, побратими, працівники комбінату і мешканці Покрова віддавали останню шану Герою – Юрію РОЖЕВСЬКОМУ. Солдат, водій-електрик, першого мінометного взводу, першої мінометної батареї, механізованого батальйону загинув ще на початку війни – 20-го березня 2022 року, на Донеччині. З того часу вважався зниклим безвісти. 14-го червня Захиснику України мало б виповнитись 38 років…

За мирного життя Юрій працював охоронником на нашому підприємстві. Колеги та однокласники пам’ятають його щирою і доброзичливою, світлою людиною. Сьогодні вони прийшли провести мужнього Воїна в останню путь.

Благочинний Православної Церкви України міста Покров, протоієрей Іван Назарик під час промови висловив співчуття рідним Героя і підкреслив, що українці обов’язково здолають лютого ворога:

  • Як раніше наші діди-прадіди, так само і сучасні воїни, завдяки тому неймовірному жертовному козацькому духу, підтримують Україну і віддають свої життя заради нашої Перемоги. Ми вдячні їм за це. І віримо, що з Божою допомогою, здолаємо ворога.  

Живим коридором Покров проводжав Захисника України Юрія Рожевського. Люди на колінах схиляли голови на честь пам’яті Патріота, Героя, який мужньо поліг на полі бою заради мирного майбутнього нашої незалежної країни.

Колектив Покровського гірничо-збагачувального комбінату висловлює щирі співчуття родині загиблого Воїна. Вічна пам’ять та доземний уклін Герою.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11