1 липня, Дніпропетровщина: атака на Дніпро та терор Нікопольщини

Вибухи в Дніпрі та атаки на Нікопольщину. Так минула ніч для нашого регіону. Про це доповів голова Дніпро ОВА Сергій Лисак.

За словами посадовця, вночі обласний центр здригався від вибухів через атаку балістикою:

У місті постраждали 7 людей. Серед них – 15-річний хлопець. Одну жінку госпіталізовано, інші лікуватимуться амбулаторно. У житловому районі пошкоджений магазин. Потрощені дахи та вікна в приватних будинках, багатоповерхівках. Наразі інформація уточнюється.

Також від рук окупантів страждала Нікопольщина: агресор поцілив по райцентру, Марганецькій та Мирівській громадах:

Пошкоджені 5 приватних будинків, господарська споруда, лінії електропередач, газогін. Горіло поле з пшеницею. Пожежу рятувальники приборкали. Але вогонь знищив понад 2 га.

З вибухів почався ранок в Нікополі та Покровській сільській громаді. Ворог застосував БпЛА та артилерію. На щастя, люди вціліли. Інші наслідки з’ясовуються. 

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора, 30 червня, ворог близько десятка разів атакував Нікопольщину, використовуючи артилерію та дрони-камікадзе:

Під удар потрапив Нікополь та Покровська громада. Через обстріли сталися декілька пожеж, їх оперативно загасили. Пошкоджена приватна оселя й господарська споруда.

Починається новий літній місяць. Попри важку безпекову ситуацію, не опускаємо рук, дякуємо ЗСУ та разом працюємо на Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11