Вітаємо з Днем Конституції України!

Сьогодні, 28 червня, в Україні відзначається одне з найважливіших державних свят – День Конституції. Визначний документ, який був прийнятий цього дня у 1996 році, закріпив засади верховенства права та демократії у нашому суспільстві, які є фундаментальними для розвитку будь-якої цивілізованої нації.

Прийняття Конституції України, що відбулося рівно 28 років тому, засвідчило прагнення українців жити у суверенній, незалежній країні, в якій на першому місці стоять права та свободи кожного громадянина.

І зараз, коли в нашій країні вже третій рік поспіль точиться жорстока війна, нескорений український народ залишається вірними своїм ідеалам, задекларованим в Конституції. Мужні Воїни Збройних Сил України у протистоянні з російськими окупантами на полі бою захищають найвищі людські цінності – життя та гідність, волю та справедливість. За це висловлюємо їм свою шану та вдячність. Разом ми єдиним фронтом робимо свій внесок у захист конституційних засад, збереження української нації та територіальної цілісності держави.

 

У часи важких випробувань війною День Конституції нагадує нам про важливість дотримання основоположних принципів, зафіксованих у головному Законі країни. Саме вони забезпечують  стійкість й міцність нашої Батьківщини! 

З державним святом Вас, українці! Здолаємо, Переможемо, бо сильний і вільний народ!

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11