У Покрові здобувачі робітничих професій успішно захистили дипломні роботи

Днями ми стали свідками хвилюючого заходу, який проходив у стінах Покровського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів (Центр). Саме в ці літні дні його випускники захищають свої дипломні роботи й отримують свідоцтва про здобуття освіти. Отже, як це відбувалося у групі майбутніх електрогазозварників?

Перед початком іспиту в одній з просторих аудиторій Центру зібрались представники державної кваліфікаційної комісії. Очолив її начальник відділу кадрів та навчання Покровського ГЗК Сергій Карпенко, до складу комісії увійшли: Наталія Троценко – заступник директора з навчально-виробничої роботи, майстер виробничого навчання Надія Баранова, викладач спецдисциплін і класний керівник Ірина Лозицька, а також ще троє педагогів освітнього закладу  – Тетяна Кучерява, Оксана Разгонова та Ольга Чебаненко.

Головними героями заходу, звісно, були випускники, які по черзі захищали дипломні роботи – металеві вироби, виготовлені власними руками. Трибуни, буржуйки, підставки під квіти та книги, полиці для взуття, а також стільці – всі ці предмети тепер прикрашають аудиторії Центру. Як зазначила Ірина Лозицька, вони разом з учнями прийняли рішення виготовляти лише практичні вироби, аби їх можна було застосовувати у повсякденному житті.

Кожна робота була гідно представлена авторами. Випускники жваво відповідали на запитання екзаменаторів, яких особливо цікавили правила безпеки та охорони праці, яких дотримувались майбутні електрогазозварники під час виготовлення своїх виробів. Юнаки та дівчата успішно пройшли це випробування. Видно було, що вони дійсно працювали власними руками і точно знають, чого треба остерігатись в професії електрогазозварника.

По закінченні іспитів, голова комісії Сергій Карпенко високо оцінив готовність випускників і подякував їм за плідну роботу. Побажав подальших успіхів та професійних здобутків.

Фінальним акордом дипломування стало оголошення оцінок і вручення грамот відмінникам навчання і їхнім батькам, які були першими помічниками для своїх дітей та педколективу освітнього закладу. Свої вітання їм передавала і директор закладу Наталія Дяченко, яка всім серцем уболіває за свою освітню справу та за кожного учня Центру.

Нам було особливо приємно серед кращих випускників почути прізвище Богдана Ковальчука – сина нашого колеги, досвідченого машиніста екскаватора Чкаловського кар’єру №2. Син пішов стопами батька, недаремно ж вони носять одне ім’я.

Вітаємо випускників робітничої професії із закінченням навчання. Бажаємо у дорослому житті впевнено крокувати своїм шляхом, бути гідними людьми і справжніми майстрами своєї справи.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11