25 червня, Дніпропетровщина: ворог продовжує тероризувати Нікопольський район, поранено четверо людей

Ніч на 25 червня в області минула без ворожих обстрілів. Однак вже зранку російські окупанти обстріляли Нікополь та Марганецьку громаду, застосувавши дрони-камікадзе. На щастя, обійшлося без постраждалих. Ворожим ударом пошкоджено інфраструктуру, понівечено легковик. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Також посадовець надав уточнену інформацію щодо наслідків обстрілів Нікопольщини вдень, 24 червня, згідно з якою від російського терору постраждало четверо людей, серед них 71-річна жінка. Її забрали до лікарні в стані середньої тяжкості.

За словами керівника обласної ради Миколи Лукашука, вчора вдень, 24 червня, по району агресор загалом здійснив близько двох десятків атак. Відкривав вогонь з артилерії, бив дронами-камікадзе. «Прильоти» прийшлися по Нікополю, Червоногригорівській, Мирівській, Покровській сільській та Марганецькій громадах.

Жінка 72 на амбулаторному лікуванні та чоловік 62 років госпіталізований у стані середньої тяжкості, ще одна жінка 68 років лікуватиметься вдома, – розповів керівник облради. Пошкоджено агрофірму, інфраструктурний обʼєкт, 4 багатоповерхівки, стільки ж приватних осель та господарських споруд, парник, авто, лінії електропередачі та газогони. В інших громадах області день минув спокійно.

Очільник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко додав, що Силами оборони України знешкоджено 10 з 13 запущених ворогом дронів фпв-камікадзе.

Начальник РВА закликав мешканців прибережних населених пунктів у разі небезпеки перебувати в сховищі або скористатися правилом двох стін.

Попри російський терор, не втрачаємо віру у мирне майбутнє. Для цього продовжуємо підтримувати наших Захисників та разом наближати Перемогу.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11