24 червня, Дніпропетровщина: у Нікополі окупанти поранили жінку, понівечили інфраструктуру та будинки

До пізнього вечора агресор продовжував бити по Нікопольщині з артилерії і дронами-камікадзе. Гучно було у Мирівській громаді – там пошкоджена лінія електропередач. Та найбільше дісталося самому Нікополю, – про це доповів голова Дніпро ОВА Сергій Лисак.

За словами посадовця, внаслідок ворожої атаки постраждала 66-річна жінка. Її госпіталізували. Наразі її стан середньої тяжкості. Ворог поцілив по інфраструктурі міста. Зокрема, понівечив 2 будівлі медзакладу. Є руйнування і у житловому секторі. Знищені приватний будинок, господарська споруда і теплиця. Понівечені 15 осель та 14 господарських споруд. Побиті магазин і два авто. Зачепило лінії електропередач й газогони.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора, 23 червня, окупанти здійснили 14 атак на Нікопольщину, дронами-камікадзе та артилерією. Під ударом опинилися райцентр, Мирівська, Покровська сільська та Червоногригорівська громади:

Через ворожий обстріл у Нікополі пошкоджений магазин, 10 приватних будинків, автомобіль, 7 господарських споруд, ще одна – знищена, зачепило й лінію електропередачі. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Як бачимо, ворог не вгамовується, продовжує терор багатостраждальної Нікопольщини. Попри всі негаразди віримо в ЗСУ та те, що на нашу землю обов’язково прийде Переможний світанок!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11