Наші колеги-Захисники нагороджені посмертно

21-го червня, під час пленарного засідання сесії Покровської міської ради, депутати підтримали присвоєння почесного звання нашому полеглому колезі Нечипоренку Павлу. 
Ще двоє працівників комбінату – Сіренко Костянтин та Лобанов Андрій, які героїчно виборювали мир на рідній землі, удостоєні державних нагород, але, на жаль, посмертно.
Того дня перед розглядом питань порядку денного місцеві обранці проголосували за присвоєння звання «Почесний громадянин міста Покров (посмертно) НЕЧИПОРЕНКУ Павлу. Також відбулося вручення державних нагород – орденів за «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). Їх з рук начальника третього відділу у м.Покров Нікопольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковника Олександра Лєвіна одержали родини полеглих Захисників – СІРЕНКА Костянтина та ЛОБАНОВА Андрія.
Нагадаємо, 49-річний СІРЕНКО Костянтин Юрійович до війни був досвідченим гірником – працював машиністом крокуючого екскаватора Запорізького кар’єру, присвятив комбінату майже 30 років своєї трудової біографії. Коли розпочалася війна, він відправився на фронт, щоб захистити своїх дітей від лютого ворога і звільнити Україну.
53-річний ЛОБАНОВ Андрій Борисович працював на нашому комбінаті машиністом бульдозера Чкаловського кар’єра №2. За роки праці на підприємстві став справжнім професіоналом своєї справи, користувався повагою серед колег. З початком війни чоловік став до лав ЗСУ та героїчно чинив супротив окупантам, будучи кулеметником механізованого батальйону. Останній бій він прийняв 18 серпня 2022 року за м.Мар’їнка, що на Донеччині. Виконуючи бойове завдання, наш колега героїчно загинув, залишаючись вірним присязі та рідній Україні…
Вічна пам’ять полеглим Героям! Подяка за їхній подвиг заради миру та світлого майбутнього наших дітей!
 
В публікації використані фото прес-служби міського голови

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11