У Покрові депутати підтримали змішану форму навчання в школах

Про це стало відомо під час сесії міської ради, яка відбулась у п’ятницю, 21-го червня. Таке рішення означає, що школярі нашого міста з 1-го вересня 2024 року знову сядуть за парти, але не всі і не на весь навчальний період.
Варто зазначити, що змішана форма навчання передбачає поєднання дистанційної та очної освіти. Як попередньо пояснювали батькам учнів, тиждень діти ходитимуть до школи, а наступний – навчатимуться онлайн, вдома, і так по черзі. Такий підхід до організації освітнього процесу застосовується для того, щоб створити максимально безпечні умови для навчання дітей та охопити цим процесом всіх учнів, батьки яких обрали змішану форму.
Звісно, уроки проводитимуть тільки в тих ліцеях, де є укриття, облаштовані за всіма необхідними стандартами. З цією метою освітній процес передбачатиме навчання у декілька змін, щоб охопити всіх дітей Покрова.
Дошкільнята Покрова залишаться на дистанційному вихованні, крім старших дітей, яких готуватимуть до школи. Їхнім батькам теж запропонували обрати змішану форму проведення занять або залишити онлайн-формат.
Мистецькі та спортивні заклади міста, за рішенням депутатів, у 2024-2025 навчальному році продовжать працювати дистанційно.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11