Він боровся за життя до останньої хвилини… У лікарні помер молодий Герой-рятувальник з Покрова – НЕЧИПОРЕНКО МИКОЛА

Чорна дата 22 червня вдвічі стала скорботною для Покрова… Крім того, що саме в цей день 83 роки тому розпочалась Велика війна, цей день ще й забрав життя зовсім молодого чоловіка, мужнього рятувальника, начальника караулу 44-ї державної пожежно-рятувальної частини, капітана служби ЦЗ – 28-річного НЕЧИПОРЕНКА Миколи Миколайовича. Цю трагічну звістку повідомилиу Нікопольському районному управлінні ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.
Нагадаємо, що Микола отримав серйозні травми під час ліквідації наслідків чергової атаки російських окупантів в межах Нікопольського району. Підступний повторний удар ворога по місцю влучання став фатальним для нашого Героя-рятувальника. Але він не здавався, разом з лікарями, рідними, друзями, знайомими та всіма небайдужими людьми, тримався за життя… Але сьогодні його міцне молоде серце не витримало серйозних поранень та ускладнень від них, і, на жаль, перестало битися…
– Микола перебував у лавах ДСНС Дніпропетровщини з 2017 року. За час служби врятував не одне життя. Він був справжнім героєм, готовим пожертвувати власним життям заради інших. Його відданість справі та мужність назавжди залишаться у пам’яті колег. Ця втрата є величезною для всіх, – розповідають друзі Миколи Нечипоренка по справі.
Вічна пам’ять рятувальнику, який став жертвою клятої війни. Дякуємо тобі, Герою, за мужність. Висловлюємо щирі співчуття рідним.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11