20 червня, Дніпропетровщина: масована атака на область призвела до поранення 3 чоловіків та завдала значних руйнувань

В ніч з 19 на 20 червня російські терористи атакували Дніпропетровську область ракетами та шахедами. За повідомленням очільника ОВА Сергія Лисака, оборонці українського неба знищили 9 ворожих цілей.

Протиповітряна оборона цієї ночі активно працювала у Нікопольському, Криворізькому та Синельниківському районах. Попри всі старання наших Захисників, атака ворога все одно призвела до руйнівних наслідків та травмування людей на Криворіжжі та Нікопольщині.  

 

  • Постраждали чоловіки 30, 41 і 63 років. Двоє з них госпіталізовані в стані середньої тяжкості. На Нікопольщині також понівечені 7 приватних будинків, 5 господарських споруд, авто, лінії електропередач. А ще – будівельна техніка, – констатував Сергій Лисак.

 

За додатковою інформацією від керівника обласної ради Миколи Лукашука, вночі росія завдала ще одного масованого удару по обʼєктах цивільної енергетичної інфраструктури України.

З такими оперативними новинами починаємо новий день… Але в жодному разі не піддаємося паніці. Віримо в незламність наших ЗСУ та мирний український світанок.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11