Щиро вітаємо Володимира Кузьмича Михайленка з 75-річчям!

Ювіляр Володимир Кузьмич Михайленко – колишній начальник Ремонтно-будівельного цеху (2000-2017 роки), ветеран комбінату. Його трудова біографія точно заслуговує на те, щоб посісти своє гідне місце на сторінках книги історії нашого підприємства.

 

У період керівництва Володимира Кузьмича було втілено в життя чимало важливих виробничих проєктів. Зокрема, проведено ремонтно-будівельні роботи всіх збагачувальних фабрик, побудовано дамбу Чкаловської збагачувальної фабрики, а також пилегазоочисну установку на Богданівській збагачувально-агломераційній фабриці. Завзятий колектив будівельників також брав активну участь у проведенні ремонтно-оздоблювальних робіт об’єктів соціальної сфери комбінату. Згадати тільки доглянуті дитячі дошкільні заклади, їдальні, дитячий оздоровчий табір «Чайка», санаторій-профілакторій, культурно-розважальний центр, бази відпочинку, стадіон, басейн «Дельфін».

Володимир Михайленко завжди вболівав за свою справу. Він, в силу своєї життєвої позиції та розуміння всієї відповідальності дорученої йому справи, постійно був у самому епіцентрі виробничих буднів та особисто контролював хід виконання робіт на об’єктах. Він пишався своїм колективом та знав, що завжди може довіряти, розраховувати на кожного зі згуртованої команди будівельників. Колеги поважали Володимира Кузьмича, вчилися у нього мудрості та професіоналізму.

І навіть вийшовши на заслужений відпочинок, Володимир Михайленко не забуває про рідний цех. Він радо спілкується з колишніми співробітниками та завжди в курсі того, чим і як живе РБЦ.

Сьогодні, 19 червня, Володимир Кузьмич відзначає своє 75-річчя! У цей святковий день колектив РБЦ, профспілки всього Покровського гірничо-збагачувального бажає вам, шановний ювіляре, щоб кожен новий день дарував лише радісні миттєвості, а серце зігрівало тепло від щирих посмішок рідних та друзів. Нехай доля оберігає вас від негараздів, а в родинному колі панують мир, взаєморозуміння та любов. Міцного вам здоров’я та  невичерпної життєвої енергії. З ювілеєм!

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11