Нікіта Захарченко та Дмитро Шелесько – «срібні» призери Чемпіонату світу

У грецькому місті Патри відбувся Чемпіонат світу з таїландського боксу Муей Тай серед дорослих та молоді. На ньому збірна України здобула 7 медалей (2 «золота», 3 «срібла» та 2 «бронзи»). Серед переможців спортсмени з нашого міста, підопічні Заслуженого тренера України Ігоря Мациборка Нікіта Захарченко та Дмитро Шелесько. Підкоривши сходинки світової першості, покровчани стали «срібними» призерами.

Загалом у змаганнях взяли участь понад 500 учасників з 93 країн. З них Україну представляли 25 спортсменів. У дорослій віковій групі змагалися покровчани Дмитро Шелесько та Олександр Суховільський, а у складі молодіжної групи – Нікіта Захарченко.

На рингу під час боїв вирували справжні пристрасті. Наші тайбоксери зустрілися з гідними суперниками та в динамічних двобоях продемонстрували справжню українську міць, незламність духу. Однак у першому поєдинку Олександр Суховільський (вагова категорія 63,5 кг) поступився представнику Казахстану.

Нікіта Захарченко (75 кг) та Дмитро Шелесько (57 кг) боролися чотири раунди. В результаті майстерної та наполегливої боротьби наші спортсмени ступили на другу сходинку пʼєдесталу.

Суперниками Нікіти стали спортсмени з Польщі, Франції, Швеції та країни з нейтральним статусом.

Дмитро, ставши фіналістом у своїй ваговій категорії, отримав перепустку на Всесвітні ігри, що пройдуть вже в наступному році, в Китаї.

Ваші досягнення – найпереконливіший доказ вашої сильної волі, де багато зусиль, енергії, бажання і праці. Пишаємося вами! Дякую тренеру Ігорю Мациборку та батькам. Під час жорстокої війни для України важлива кожна перемога, яка привертає увагу світової спільноти до нашої країни, – підкреслив міський голова Покрова Олександр Шаповал.

Ми щиро вітаємо наших талановитих спортсменів та їх наставника! Пишаємося вашими неймовірними здобутками! Бажаємо вам і надалі переможно сяяти на спортивному небосхилі, прославляючи рідний Покров та Україну!

За матеріалами прес-служби міського голови

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11