11 червня, Дніпропетровщина: ворог нещадно атакує Нікополь, під ударом також Марганецька й Мирівська громади

Ввечері, 10 червня, під прицілом російських окупантів був Нікополь і Марганецька громада. Агресор атакував населені пункти дронами-камікадзе та артилерією. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

За його словами, зранку, 11 червня, загарбники знову обстріляли райцентр.

Там пошкоджені інфраструктурний об’єкт, 3 приватні будинки й господарська споруда. Загиблих і постраждалих немає, – доповів посадовець.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що впродовж дня, 10 червня, обстановка в нашому регіоні була напруженою.

Росіяни вдарили по Нікопольщині 17 разів! Для цього застосували 13 дронів-камікадзе та відкривали вогонь артилерії. Від ворожих обстрілів постраждав сам Нікополь, а також Марганецька й Мирівська громади.

У райцентрі від атаки ворожого безпілотника постраждав 45-річний чоловік. Поранення не важкі, лікуватиметься вдома. Пошкоджена багатоповерхівка, адмінбудівля, комунальне підприємство, 6 приватних осель, 2 господарські споруди, інфраструктурний обʼєкт, автівки, мікроавтобус та лінія електропередачі. В інших громадах області день минув спокійно, – розповів Микола Васильович.

Очільник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко, уточнив, що під час ранкової атаки на Нікополь, у вівторок, 11 червня, загарбники направили 6 фпв-камікадзе в різні райони міста. Головне, що люди не постраждали.

Протягом дня дослухайтесь до попереджень про небезпеку, закликав начальник РВА.

Попри російський терор, тримаємось разом. Не втомлюємось дякувати ЗСУ та підтримувати наших Захисників.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11