Допомагати людям у важкі часи – важливо і необхідно

Саме так вважає колектив Покровського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів (далі Центр) на чолі з директором Наталією Дяченко. Ще з перших днів війни вони всі згуртувались і почали займатись волонтерством – допомагати ЗСУ і людям, які того потребують – переселенцям, малозабезпеченим та іншим соціально вразливим категоріям. Перший крок — ліплення вареників для ЗСУ. Також приносили з дому одяг, щоб віддати тим, кого війна позбавила засобів для існування. З часом гуманітарна місія працівників Центру розширила кордони. Вони познайомились з друзями-волонтерами з Павлограду, Дніпра, Харкова та Кривого Рогу, а тепер разом продовжують благородну справу.

Вареники, харчові набори, медикаменти, коляски, переносні люльки, памперси та інші засоби гігієни, а також тони одягу – все це люди, які мешкають у Покрові, вже отримали. Вони щиро вдячні волонтерам за таку важливу підтримку.

Окремим пунктом слід виділити буржуйки, які передали в Покров волонтери благодійного фонду «Жива» з Павлограду. Їх вони отримали від міжнародних спонсорів. Погодьтесь, доки йде війна і тривають відключення світла, такі печі стануть спасінням у зимовий час. Вони допоможуть зігрітись і приготувати їжу.

Наразі Центр отримав чергову партію допомоги від своїх друзів, про яку нам розповіла Наталія Дяченко:

  • Зараз ми дуже тісно співпрацюємо з волонтерами з благодійного фонду «Жива» Алина Кривсун, Оксана Живага, Артем Фартушняк. Днями отримали від них дуже багато меблів: парти, стільці, лавки, дошку (цілком можуть стати у нагоді нашим навчальним закладам) сушильну машину та майже три тони одягу. Дякуємо волонтерам м. Павлоград та м. Харків за дружбу та допомогу! Дякуємо за небайдужість, щирість та добросердечність! Разом до Миру!

Видача гуманітарної допомоги запланована на 12 червня, з 10.00 до 15.00. Для того, щоб її отримати, треба звертатись до Центру за такою адресою: м. Покров, вул. Б. Джонсона, 17.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11