В літній сезон державним коштом оздоровлять 12 тисяч дітей пільгових категорій з Дніпропетровщини

Школярі пішли на літні канікули, протягом яких діти можуть набратися сил та оздоровитися. Зокрема, на Дніпропетровщині створені всі умови для комфортного відпочинку дітей пільгових категорій, з багатодітних та малозабезпечених родин, дітей, які позбавлені батьківського піклування. Вони разом з синами та доньками оборонців та переселенців отримають змогу відпочити у Львівській, Закарпатській та Київській областях. Про це повідомив очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак.

Літній відпочинок зазначених категорій не обмежиться Україною. Протягом червня 30 дітей отримають море позитивних емоцій, відправившись до Литви.

Як акцентував посадовець, в цілому літня оздоровча кампанія охопить майже 12 тисяч дітей з Дніпропетровщини. Фінансування відпочинку та оздоровлення здійснюється за рахунок державного, обласного, місцевого бюджетів, а також за допомоги благодійних фондів.

Окрім того, учні початкових класів отримають можливість відвідувати пришкільні табори. Всього їх в регіоні – майже півтори сотні. Вони облаштовані у навчальних закладах, в яких є укриття.

Вихованці пришкільних таборів зможуть взяти участь в гуртках, міні-екскурсіях, руханках, веселих квестах та іграх. А ще вивчати англійську мову та отримати патріотичне виховання, – додав Сергій Лисак.

Таким чином, завдяки створеним умовам на літніх канікулах діти отримають нові враження, насолодяться чудовим відпочинком та наберуться сил перед новим навчальним роком.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11