4 червня, Дніпропетровщина: ворожа атака на Дніпро та терор Нікопольщини

Ввечері, 3 червня, російські загарбники вгатили по Нікополю дронами-камікадзе. На щастя, люди не постраждали. А зранку, 4 червня, ворог здійснив ракетну атаку на Дніпро. Про її наслідки розповів очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

За його словами, сили ППО збили над обласним центром 2 ракети. Падіння уламків спричинило пошкодження цивільної інфраструктури, виникла пожежа. На жаль, поранення отримали місцеві мешканці, серед них – діти.

Хлопчик, якому 1 місяць, у задовільному стані. Лікуватиметься амбулаторно. 17-річний юнак у лікарні в стані середньої тяжкості, – прокоментував керівник ОВА. – Постраждали й 68-річний чоловік і три жінки – 32, 36 і 56 років. Одна з них госпіталізована, лікарі оцінюють її стан як середньої тяжкості.

За уточненою інформацією, стало відомо про ще одного пораненого у Дніпрі. Це 37-річний чоловік, він перебуває у лікарні. Загалом – 7 постраждалих.

Крім того, пошкоджено півтора десятка авто, повибивало вікна у приватних будинках, багатоповерхівках та лікарні.

На місці працюють всі необхідні служби, інформація уточнюється.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вдень, 3 червня, безпекова ситуація в нашому регіоні була напруженою.

Від ранку до вечора ворог атакував Нікопольщину дронами-камікадзе й артилерією. Всього зафіксовано 19 обстрілів! Під ударом опинилися Нікополь, Мирівська, Марганецька, Покровська сільська та Червоногригорівська громади.

Пошкоджене комунальне підприємство, інфраструктурні обʼєкти, декілька автомобілів, господарська споруда, парник, газогін та з десяток сонячних панелей, – зазначив посадовець.

У Криворізькому районі ворожий безпілотник влучив у заправку.

Головне, що всюди обійшлося без постраждалих. В інших громадах області день минув спокійно, написав Микола Васильович.

За повідомленням очільника Нікопольської районної військової адміністрації Євгена Євтушенка, ранок вівторка, 4 червня, розпочався атакою фпв-камікадзе на Нікополь і на один з населених пунктів Мирівської громади.

Прошу вас дослухатись до попереджень та перебувати у безпечних місцях, – закликав начальник РВА.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11