Покров яскраво зустрів День захисту дітей

1 червня в нашому місті відбулося святкування Дня захисту дітей. Традиційно місцем його проведення стала улюблена локація відпочинку дорослих та дітей – парк ім.Бориса Мозолевського. Вже з самого ранку там зібралися маленькі покровчани з їхніми бітьками, аби поринути в атмосферу дитинства, відчути радісні емоції та розфарбувати дитячі обличчя щасливими усмішками.

Цього дня у парку пройшли майстер-класи для дітей, які провели керівники гуртків КЗ «Будинок творчості дітей та юнацтва» (БТДЮ). Кожна дитина могла цікаво провести час, виготовляючи цікаві поробки з паперу, намалювати картину, пограти в рухливі ігри чи спробувати себе в ролі скелелаза. Окрім того, кожен охочий міг поспостерігати та навіть спробувати запустити керовану машинку. Та найбільше покровчан зібралося поряд зі столиком, де майстри створювали шедеври аквагриму.

Після завершення майстер-класів на всіх гостей парку чекав яскравий концерт за участі вихованців БТДЮ. Вони співали, танцювали, декламували вірші. Також під час свята були нагороджені вихованці, котрі досягли найвищих результатів, беручи участь у змаганнях різних рівнів та прославляючи наш рідний Покров далеко за його межами.

Ось таким видався цей чудовий теплий день для маленьких покровчан. Нехай у житті кожної дитини буде якомога більше приводів для радості. Ми ж, дорослі, докладемо максимум зусиль для того, щоб наші діти мали безтурботне дитинство та зростали у любові та злагоді під мирним небом рідної України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11