Шановні освітяни, дорогі учні та батьки! Щиро вітаємо вас із завершенням навчального року!

Ось і промайнув ще один навчальний рік. Він був по-своєму особливим і незвичайним. І хоча через повномасштабну війну діти з Покрова не мали змоги ходити до школи, вчителі дистанційно доклали максимум зусиль, аби  дати їм необхідні знання та навички.

Щоб зробити навчальний онлайн-процес захоплюючим та цікавим, наші професійні та прогресивні освітяни застосували весь свій хист і талант. Разом з дітьми вони опанували корисні інструменти цифрових технологій, йдучи в ногу з часом, навчилися долати труднощі, відкривали нові можливості та створювали атмосферу єдності, згуртованості у віртуальному класі.

За цей рік педагогами та учнями в одному обличчі були і батьки школярів. Вони з усіх сил намагалися створити для своїх дітей затишний простір для навчання. Іноді доводилось виконувати роль сурових педагогів, часто – вивчати зі своїми учнями навколишній світ.

Нелегко було і нашим школярам. Їм теж доводилось пристосовуватись до реалій сьогодення, якось збиратись кожного ранку і налаштовуватись на навчання через екран. І це тоді, коли так хочеться спілкування, гучних перерв та уроків за партами, у шкільних класах…

Все це буде, навіть не сумнівайтесь. Як би ворог не намагався позбавити наших дітей права на навчання, йому це точно не вдасться. Завдячуємо нашим мужнім воїнам за захист українського неба та боротьбу за територіальну цілісність Батьківщини. На шляху до перемоги ми разом робимо все, щоб  підростаюче покоління юних українців мало щасливе майбутнє.

Дорогі учні, шановні педагоги, батьки вітаємо вас з новими здобутками та успіхами, з подоланням ще одного навчального року в режимі онлайн! Окремо хочеться привітати з останнім дзвоником наших випускників, які у такі важкі часи звертають на дорогу дорослого життя. Нехай ваш вибір буде гідним, ви – сильні, загартовані тривогами і наполегливими вчинками, тому вперед – до нових звершень. А всім, хто продовжує свій шкільний шлях, зичимо гарного літнього відпочинку, приємних вражень і теплого мирного українського сонечка. Нехай наступний рік подарує нам радість зустрічей, здійснення мрій і мирний освітній простір у стінах рідних шкіл.

 

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11