29 травня, Дніпропетровщина: окупанти знову поливали Нікопольщину вогнем артилерії та били дронами

Двічі за ніч агресор обстріляв Нікополь. По місту вдарили з десяток артснарядів. Про це доповів голова Дніпро ОВА Сергій Лисак.

Пошкоджені приватний будинок, будівля, що не експлуатувалася, лінія електропередач. Зайнялася суха трава. Пожежу рятувальники загасили. На щастя, минулося без загиблих та постраждалих, – зазначив керівник області.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора, 28 травня, безпекова ситуація в регіоні була напруженою:

Близько півтора десятка атак по Нікопольщині. В основному – дронами-камікадзе. Били по райцентру, Мирівській, Покровській та Марганецькій громадах. По Нікополю також гатили з артилерії. Через обстріл у місті виникла пожежа у приватній оселі. Її оперативно загасили. Внаслідок атак пошкоджена багатоповерхівка. Знищена господарська споруда, пошкоджено 5 приватних будинків, парник і дві лінії електропередачі. У Покровській громаді дроном пошкоджено житловий будинок. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Зранена Нікопольщина у черговий раз оговтується від ударів російського війська. Але попри все наш край не здається. Віримо тільки у переможний світанок, який обов’язково настане завдяки нашим мужнім ЗСУ.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11