Центр протидії дезінформації попередив про нові ворожі ІПСО

Центр протидії дезінформації (ЦПД) прогнозує, що найближчого тижня росія активізує інформаційно-психологічну операцію (ІПСО). Про це йдеться в офіційному повідомленні.
Так, по-перше, є всі ознаки того, що пропаганда буде повідомляти, ворог планує відкрити другий фронт зі сторони білорусі. Все це відбуватиметься на фоні проведення спільних російсько-білоруських навчань військово-повітряних сил та протиповітряної оборони за участі авіації, зенітних, ракетних та радіотехнічних підрозділів збройних сил білорусі, а також розвідувальної та винищувальної авіації рф.
– Очікуємо найближчим часом низку провокативних заяв вищого керівництва рф та білорусі з погрозами на адресу України. Основна мета цієї ІПСО – нагнітання масової паніки в українському суспільстві,– йдеться у повідомленні.
Крім того, триватиме дискредитація легітимності Президента України. У ЦПД закликають не піддаватися маніпуляціям ворога і наголошують, що чесні демократичні вибори в Україні відбудуться одразу після завершення повномасштабної війни та скасування воєнного стану.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11