27 травня, Дніпропетровщина: ворог знову атакував Нікопольський район, є постраждалі та суттєві руйнування

Російські окупанти знову атакували Нікопольщину.

Вчора ввечері вдарили дроном-камікадзе по Марганецькій громаді. Вночі – обстріляли з важкої артилерії сам Нікополь. По райцентру поцілили і вранці. Виникла пожежа. Пошкоджені приватне підприємство й два житлові будинки. Триває обстеження уражених територій. На щастя, люди вціліли, — доповів Голова Дніпро ОВА Сергій Лисак

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора, 26 травня, безпекова ситуація в регіоні теж була напруженою була напруженою:

Окупанти вчинили близько десятка атак по Нікопольщині. Під ударом артилерії та дронів-камікадзе опинилися райцентр, Мирівська та Марганецька громади. У Нікополі постраждала 69-річна жінка, її госпіталізували у стані середньої тяжкості. Пошкоджено 25 будинків, 17 господарських споруд, магазин, приватне підприємство, 3 легкові автівки, вантажівка і мікроавтобус, будівля, що не експлуатувалася, 2 теплиці, 4 лінії електропередачі, з десяток сонячних панелей і газогін.

Тримаємось, незважаючи на постійний терор ворога. Розпочинаємо новий тиждень зі слів подяки та віри в українських Захисників.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11