Пішов з життя ветеран комбінату – Федоров Микола Олексійович

     23-го травня, на 75-му році життя, відійшов у вічність ветеран комбінату, представник сімейної династії, досвідчений професіонал, чудовий сімʼянин, гідна та добра людина ФЕДОРОВ Микола Олексійович.

      На нашому підприємстві Микола Олексійович пропрацював понад півстоліття. Свій трудовий шлях починав в далекому 1967 році, слюсарем в Автотранспортному цеху. Згодом, у 1972-му перейшов у Теплосиловий цех, в якому працював слюсарем з ремонту обладнання котелень на ділянці Чкаловської збагачувальної фабрики, звідки і відправився на заслужений відпочинок.

     Відданий своїй справі, наш колега мав вагомі трудові заслуги, був наставником та гідним прикладом для молоді, а ще він захищав спортивну честь свого підрозділу, виступаючи на робочій спартакіаді комбінату.

     «Досвідчений, активний, відповідальний працівник, на якого завжди можна покластися…» такими словами Миколу Федорова згадують його колеги. Для родини він був прекрасним чоловіком, батьком, дідусем та прадідусем…

     З глибоким сумом трудовий колектив Теплосиловий цеху та всього Покровського гірничо-збагачувального комбінату висловлює щирі співчуття родині Федорова Миколи Олексійовича з приводу тяжкої втрати. Пам’ять про людину, яка залишила значний внесок у виробничу і спортивну життєдіяльність підприємства, завжди залишиться в наших серцях.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11