Призерки Євробачення Аlyona Аlyona і Jerry Heil зібрали 10 млн грн на відбудову зруйнованої гімназії

Аlyona Аlyona і Jerry Heil закрили збір на відбудову гімназії в селі Велика Костромка Криворізького району Дніпропетровської області, котра була пошкоджена внаслідок ворожої ракетної атаки в ніч на 11 жовтня 2022 року Кампанія зі збору коштів була запущена перед початком «Євробачення-2024» у співпраці з ініціативою UNITED24, компанією Visa та «Ощадбанком». Про це повідомили співачки та ініціатива United24.

Гімназія у с.Велика Костромка Зеленодольської громади, що на Криворіжжі, стала однією з понад 500 українських шкіл, зруйнованих або пошкоджених внаслідок збройної агресії рф. Удар 11 жовтня 2022 року повністю зруйнував ліве крило навчального закладу, де знаходилися дитячий садок, майстерня та спортивні зали. Відновлення цього важливого об’єкта інфраструктури стало пріоритетом для місцевої громади та українських благодійних організацій.

Аlyona alyona та Jerry Heil об’єднали зусилля з UNITED24, Visa та «Ощадбанком», щоб привернути увагу до проблеми та зібрати необхідні кошти для відновлення гімназії. Збір коштів відбувався в рамках кампанії «Мій голос відбудовує», яка тривала з 25 квітня по 25 травня. Протягом цього часу всі охочі могли зробити благодійний внесок через сторінку проєкту на сайті United24. Visa та «Ощадбанк» подвоювали відповідні платежі, зроблені картками Visa та «Ощадбанк». У підсумку вдалося зібрати 10 млн грн. Ці кошти будуть спрямовані на відбудову Великокостромської гімназії. 

Як зазначила директорка  навчального закладу Ольга Дашко, проєкт відновлення гімназії вже готовий. Загалом кошторис відбудови складає 70 млн грн. Завдяки зібраним коштам планується не лише відновити зруйновані частини гімназії, але й покращити умови для навчання та розвитку дітей.

Віримо, що ця гарна ініціатива буде підтримана, і спільними зусиллями ми зможемо допомогти відродити зруйнований заклад та подарувати дітям можливість повернутися в улюблену школу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11