Гороскоп на тиждень з 27 травня по 2 червня 2024 року

     На цьому тижні зірки передбачають багато змін для представників більшості знаків зодіаку. З одного боку, з’явиться хоч якась визначеність із найбільш бентежливих питань, але з іншого – від усвідомлення того, що відбувається, може виникнути відчуття розчарування. Головне – визначити свій вектор руху і рухатися по ньому.

ОВЕН. Доведеться навести лад в усіх аспектах свого життя – у роботі, коханні, творчих проєктах. Настав час зміцнити свої тили на всіх напрямах. Але наберіться терпіння, адже не все йтиме так, як ви задумали. Дуже продуктивний час, особливо для творчих занять. Намагайтеся приймати все, що відбувається, як належне, щоб зберегти своє душевне здоров’я. Стійкість та витримка обов’язково окупляться: вже скоро ви зможете досягти успішного результату.

ТЕЛЕЦЬ. Тиждень принесе важливі трансформаційні події у професійну сферу. Спочатку все це може мати вигляд справжньої катастрофи – звільнення, безробіття, конфлікти, банкрутство. Однак не поспішайте впадати у відчай: все найцікавіше тільки починається – старе руйнується, нове будується. Слушний час, щоб зайнятися питаннями оптимізації, інтеграцією цифрових технологій у робочий процес, зміцненням партнерства із колегами.

БЛИЗНЯТА. Від перших днів тижня ви відчуєте, як настрій стрімко змінюється на краще. Зʼявиться шанс вдало вкластися в нерухомість, землю, офіси, склади та ін. Наймані працівники і держслужбовці серйозно замисляться про зміну місця, але не варто поспішати, якщо немає подушки безпеки. Можливо, варто здобути другу вищу освіту або пройти курси та освоїти нову спеціальність. Різні погляди на матеріальні питання стануть каменем спотикання з партнерами та колегами.

РАК. Дивним чином вам вдається зберігати спокій і навіть психологічно зцілювати оточення. Час романтики та сімейного добробуту. У багатьох міцних сімʼях з’являться діти чи онуки. У фінансовому плані тиждень без потрясінь, якщо планували великі закупи, вкладення, можна робити це сміливо. Саме зараз у вашому полі зору зʼявляться найвигідніші варіанти. Можливий прибуток від операцій із нерухомістю, а в деяких випадках і отримання спадщини.

ЛЕВ. У багатьох представників вашого знаку головні події цього тижня відбудуться саме на роботі. З одного боку, звужуються можливості доходу, але, з іншого – цікавий період, зʼявляються нові знайомі. Те, що відбувається навколо, підштовхує до глибокого аналізу та пошуку відповіді на запитання. В усякому разі, добровільні самообмеження – справа корисна. Ваша фізична та інтелектуальна активності зараз дозволять зміцнити потрібні звʼязки, які стануть у пригоді для пошуку нових джерел заробітку.

ДІВА. На порядку денному будівництво, великий ремонт, придбання будинку, квартири, дачі. Або ж переїзд, еміграція, повернення на Батьківщину. Можуть виникнути проблеми з дітьми, але ви можете їх вирішити. Який вигляд вони матимуть, загалом передбачити неможливо, але привід для занепокоєння знайдеться. У всіх випадках на потреби дітей можуть знадобитись досить великі суми. Закоханих можуть розділяти різні аспекти: захоплення, погляди на взаємини, системи цінностей.

ТЕРЕЗИ. Тиждень позитивних подій для більшості представників знаку. Це період старанної праці та цілком заслуженого щастя. Ті, хто планує переїзд до іншого міста або країни, будуть близькі до здійснення мрії. Романтичний і безтурботний період, однак, якщо кохання і гроші повʼязані між собою, то взаємні претензії щодо фінансів можуть стати причиною розлучення. Можливі серйозні розбіжності між одруженими партнерами через вибір житла, оформлення різних документів.

СКОРПІОН. Витрати перевищуватимуть доходи. Обставини, що стрімко змінюються, змусять робити швидкі кроки з подолання кризи. Вам доведеться багато чого змінити на професійній ниві, будьте готові до важких рішень та максимальної відповідальності. Напружена атмосфера в колективі додасть втоми, застій у бізнесі вимагатиме терплячого очікування. Але якщо ви проявите себе яскраво, нестандартно і з новизною, то зможете трансформувати ситуацію на краще.

СТРІЛЕЦЬ. Доведеться розриватися між будинком та роботою, бізнесом та дітьми, навчанням та коханою людиною. Головна проблема – брак інвестицій та фінансова залежність від інших людей. Клієнтів буде небагато, але постійні споживачі ваших послуг залишаться із вами. Якщо ви працюєте на когось, але давно плекали надію відкрити невеликий бізнес або піти у вільне плавання, зайнятися творчими проєктами, час настав. Тиждень принесе нові плани, які згодом реалізуються.

КОЗОРІГ. Дуже важливий, але для багатьох неоднозначний період. Ті, хто зараз закоханий, будуть надто емоційними та квапливими. Напади ревнощів та образ можуть зіпсувати романтичний настрій, тому наберіться терпіння і не поспішайте розривати стосунки. Згодом ви сильно пошкодуєте про це. Сімейним представникам знаку не доведеться страждати від нудьги: побутовий клопіт і турботи про дітей, які підростають, поглинуть так, що ви забудете про колишні розбіжності.

ВОДОЛІЙ. Ваші доходи безпосередньо повʼязані з вкладеними раніше зусиллями. Доведеться серйозно попрацювати, щоб отримати пристойний прибуток. Гарний час для заробітків через Інтернет. В особистій сфері багато чого несподівано налагодиться. Зірки обіцяють зустрічі з благородними людьми, укладення шлюбу, щастя та радість у партнерстві. Тому якщо в роботі не клеїться, то новий роман чи подорож із чоловіком – найкраща інвестиція на найближчий час.

РИБИ. Період виявиться динамічним, але дуже напруженим. Багато хто з вас зазнає труднощів у професійній сфері, співпраця з партнерами може зайти в глухий кут. Певний період вашого життя явно добігає кінця і починається зовсім новий цикл. Перехід із минулого у майбутнє, і він може бути зовсім непростим. Справи йтимуть хоч і повільно, але, у правильному руслі. Стережіться проєктів, які нібито обіцяють швидкий прибуток.

Всім вдалого та мирного робочого тижня!

Завдячуємо нашим мужнім Захисникам за кожен новий день, який зустрічаємо з непохитною вірою у Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11