24 травня, Дніпропетровщина: оманливу тишу  на Нікопольщині переривали звуки вибухів

Вже другу ніч поспіль російські окупанти чатують, не відкриваючи вогонь по громадам області. Як тільки наступає ранок – все починається знову. Вчорашній день для мешканців Нікопольського району пройшов під обстрілами, як і сьогоднішній світанок. Є руйнування та постраждалі цивільні люди. Про це повідомив очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак.

За його інформацією, вчора, 23 травня, ворожі війська вже вдруге за останній час атакували пожежно-рятувальний підрозділі в районному центрі. Під їхнім прицілом також були Мирівська і Покровська сільська громади.

 

  • Вкотре підступно обстріляна пожежна частина, побитий гуртожиток, агрофірма. Зайнявся склад приватного підприємства, але вогонь оперативно загасили. Понівечена одна оселя. А ще – вантажівка. Люди не постраждали, — констатував керівник області.

 

Зранку, 24 травня, російські терористи знову відкрили вогонь по Нікополю. Запустили на міста декілька дронів-камікадзе. Артилерію ворог направив на Марганецьку громаду. Вже маємо двох постраждалих, за інформацією Сергія Лисака:

  • Попередньо, двоє постраждалих. Пошкоджені чотириповерхівка, магазин, мікроавтобус та легкове авто. Яких ще збитків завдали окупанти, зараз уточнюється.

Тримаємось, земляки. Починаємо останній день робочого тижня з переможним настроєм. Дякуємо ЗСУ за новий ранок і бережімо себе.

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11