23 травня, Дніпропетровщина: тиха ніч після напруженого дня

Голова Дніпро ОВА Сергій Лисак доповів, що ніч в області минула без обстрілів:

Попереду ще один день боротьби й випробувань. Та водночас – української міці. На фронті і в тилу – вона в кожному з нас. Триматися, хай там що. Робити більше. Допомагати. Це те, що дає нашій країні силу. Тихого й продуктивного четверга!

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора, 22 травня, загарбники знову поливали Нікопольщину вогнем, вчинивши 21 атаку по району:

Окупанти запустили 19 безпілотників і двічі обстріляли з артилерії. Били по райцентру, Покровській сільській, Мирівській та Червоногригорівській громадам. Пошкоджено двоповерховий житловий будинок, агрофірму, адмінбудівлю, магазин, господарську споруду, мікроавтобус, екскаватор, вантажний та легковий автомобілі, газопровід. На щастя, люди не постраждали.

Посадовець додав, що є руйнування й у Новомосковському районі. Там пошкоджені 6 будинків і авто. Окрім того, Дніпровський район постраждав від ракетного удару. Дякувати Богу, обійшлося без жертв.

Очільник Нікопольської РВА Євген Євтушенко повідомив, що в громадах району протягом ночі було тихо:

За цими словами щоденна праця Сил оборони України. Однак, війна триває, тож прошу вас дослухатись до попереджень про небезпеку. Щиро бажаю вам гарного дня!

Дякуємо нашим мужнім ЗСУ за новий український ранок! Тримаємось та віримо тільки у краще!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11