Уряд виділив кошти на продовження програми «єВідновлення»

Кабінет Міністрів виділив понад 428 млн грн з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Вказані кошти будуть спрямовані на продовження реалізації програми «єВідновлення». Про це на засіданні Уряду повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Один з важливих пріоритетів нашої держави – це відбудова житла для українських родин. Ключова роль в цьому питанні відведена програмі єВідновлення, яка успішно реалізується вже рік.

Уряд додатково виділив гроші. Вони необхідні для компенсації громадянам вартості зроблених ремонтів в оселях, що постраждали від війни, – пояснив глава уряду.

Денис Шмигаль повідомив, що програмою «єВідновлення» за останній рік скористалися понад 57 тисяч українців. Сума отриманих ними коштів склала понад 11 млрд грн. З них 5,8 млрд грн були спрямовані на ремонти, а ще 5,6 млрд – на купівлю нерухомості через житловий сертифікат. Загалом завдяки програмі «єВідновлення» житло придбали 2 тис. 800 родин.

Як бачимо, така гарна ініціатива від держави продовжує реалізовуватися. І люди, котрі постраждали від війни, й надалі мають суттєву підтримку: можуть провести ремонт або придбати житло на заміну пошкодженому внаслідок бойових дій.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11