Пам’ятки України у конструкторах: United24 та Lego Creators допомагають відбудовувати нашу країну

United24 та Lego Creators створили нові конструктори, присвячені українським пам’яткам. Мета цієї місії — ознайомити світ з визначними пам’ятками України та зібрати кошти на відбудову школи Великокостромської гімназії, що в Зеленодольській громаді Дніпропетровській області. Саме в цей навчальний заклад 11 жовтня 2022 року влучила російська ракета. Про це йдеться у релізі United24.

Щасливі презентувати другий випуск ініціативи #UKRAINEinLEGObricks. У ній – п’ять нових моделей: Київські Золоті ворота, бахчисарайський Ханський палац, Підгорецький замок, Одеський національний академічний театр опери та балету та Миколаївська астрономічна обсерваторія. У першому випуску були створені такі відомі пам’ятки, як Україна-мати, маріупольська водонапірна вежа та «Ластівчине гніздо». Тоді було зібрано 15 млн грн, котрі скерували на відбудову України, – повідомляють автори проєкту.

Нові моделі втілили в життя творці з чотирьох країн: Ерік Лоу та Марк Сегеді — зі США, Даніель Зайдль — з Німеччини, Мацей Коцот — із Польщі та Олександр Єрмолаєв — з України.

Конструктори неможливо купити. Їх розігрують серед благодійників, які зробили внесок від 24 доларів у відбудову школи на Дніпропетровщині. Всього автори проєкту розіграють 15 конструкторів – по три кожного виду.

Збір триватиме з 20 травня по 20 червня. У цей період кожен бажаючий може долучитись до благодійного розіграшу. Таким чином підтримати відбудову України та отримати шанс виграти один з ексклюзивних конструкторів!



Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11