29-го травня веземо донорів на здачу крові пораненим Захисникам. Приєднуйтесь!

Покровський гірничо-збагачувальний комбінат продовжує свою ініціативу стосовно допомоги пораненим Захисникам України. Підприємство двічі на місяць виділяє безкоштовний транспорт для перевезення працівників комбінату та мешканців Покрова, які бажають стати донорами. Наступна поїздка до Нікопольської станції переливання крові запланована на 29 травня 2024 року (середа).

Хто може стати донором? Здорова людина без хронічних захворювань, яка має вагу понад 50 кг та віком старша 18 років. Кров якої групи та резусу потрібна? Банк крові України приймає всі групи крові (І, ІІ, ІІІ, ІV) з позитивними та негативними резус-факторами.

Як подати заявку на участь у донорстві? Працівникам комбінату – повідомити відповідальному по цеху. Людям, які не працюють на підприємстві, обов’язково треба подати заявку, зателефонувавши за такими номерами: (096) 988 81 27; (05667) 5 32 53 – відділ кадрів та навчання.

Звідки та о котрій годині відправлення? Автобус Покровського ГЗК відправляється о 9.30 від стадіону «Авангард».

Що треба з собою взяти?

  • паспорт,
  • ІПН код (реєстраційний номер облікової картки платника податків),
  • питну воду.

Давайте разом тримати донорський фронт і підтримувати наших воїнів, які щодня ризикують своїм життя заради кожного з нас! Пам’ятайте: один донор може врятувати 3 Захисників!

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11