22 травня, Дніпропетровщина: Нікопольщина – під прицілом російських окупантів

Вночі підрозділи ПвК «Схід» знищили над областю 3 шахеди. Їх ліквідували у Дніпровському, Павлоградському і Криворізькому районах. Про це доповів голова Дніпро ОВА Сергій Лисак. За його словами, не припиняються і атаки на Нікопольщину.

Від вечора окупанти тричі обстріляли район з артилерії. Стільки ж було ударів дронами-камікадзе. Агресор поцілив по самому Нікополю, Покровській сільській, Червоногригорівській та Марганецькій громадах. Пошкоджені інфраструктурний об’єкт і лінія електропередач. Минулося без загиблих та постраждалих, – зазначив очільник області.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора, 21 травня, окупанти вчинили близько двох десятків атак на Нікопольщину:

Запускали дрони-камікадзе і били з артилерії по райцентру, Покровській сільській, Мирівській, Марганецькій та Червоногригорівській громадах. Пошкоджено 17 приватних будинків, 9 господарських споруд, ще одна – знищена, зачепило інфраструктурний обʼєкт, промислове підприємство, релігійну установу, 2 автівки, газогони та лінії електропередачі. На щастя, люди не постраждали.

Очільник Нікопольської РВА Євген Євтушенко повідомив про влучну роботу Сил оборони, котрі знешкодили 3 ворожих фпв-камікадзе, що були запущені вночі по прибережних територіях. Також він закликав мешканців району протягом дня дослухатись до попереджень про небезпеку та оперативно переходити до безпечних місць.

Попри весь жах, який чинять загарбники, не падаємо духом. Віримо у наші ЗСУ та гуртуємося заради спільної мети – нашої Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11