Бренд «Створено захисниками» відновив свою роботу після паузи

Відновлено роботу проєкту «Створено захисниками», який має на меті зробити товари і продукцію, що виготовлені ветеранами-підприємцями, впізнаваними та популярними . Про це повідомляють на Урядовому порталі.

В повідомленні вказано, що даний проєкт тривалий час був на паузі, але зараз прийнято рішення про його відновлення.

Наразі спростили алгоритм участі у проєкті для Захисників та Захисниць, оновили договори та форми заяв і вимоги до пакету необхідних документів, аби кількість учасників збільшилася. Їх вже 15. Лише за понад місяць після апгрейду проєкту маркування отримали 10 ветеранських бізнесів, – зазначають у Мінветеранів.

Виконуючий обовʼязки Міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун пояснив, що саме завдяки знаку «Створено захисниками» ветеранські товари впізнаються на українському ринку. Він закликав споживачів, котрі зустрінуть вказане маркування, підтримати ветеранське підприємництво та придбати такий товар, поширити інформацію серед друзів, знайомих та рідних.

Слід зазначити, що маркована продукція «Створено захисниками» вже реалізується на полицях таких супермаркетів, як «Сільпо», «Новус» та «Ашан». Наразі Мінветеранів працює над масштабуванням цього соціально важливого проєкту.

За можливості, разом підтримуємо ветеранський бізнес. Пишаємося тим, що наші Захисники не ламаються, а крокують вперед і в цивільному житті.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11