21 травня, Дніпропетровщина: окупанти не залишають у спокої Нікопольський район

     Вночі, з 20 на 21 травня, у Криворізькому районі вартові неба знищили 2 шахеди. Після падіння уламки ворожого залізяччя пошкодили господарські будівлі. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

      Крім того, за словами посадовця, від вечора росіяни спрямували на Нікопольщину артилерію й ударні дрони різних типів.

     – Побиті 6 приватних будинків. Одна господарська споруда знищена, ще 3 – понівечені. Зачепило адмінбудівлю, газогін і лінію електропередач. Люди не постраждали, – написав Сергій Лисак.

     Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що впродовж дня, 20 травня, ворог не припиняв тероризувати Нікопольський район. Загалом здійснив майже три десятки атак. Окупанти відкривали вогонь з артилерії, гатили дронами-камікадзе, скидали боєприпаси з безпілотників.

     – У Нікополі через обстріл постраждав 42-річний чоловік. Його з осколковим пораненням госпіталізували до хірургічного відділення, – повідомив очільник облради.

      За його словами, від російського терору потерпали також Покровська сільська та Мирівська громади:

      – У районі сталася пожежа, пошкоджений багатоквартирний будинок, 18 приватних осель, медзаклад, декілька автівок, 5 господарських споруд, гараж, інфраструктурний обʼєкт, будівля, що не експлуатувалася, близько двох десятків сонячних панелей, газогони та лінії електропередачі. В інших громадах області день минув без обстрілів.

     За інформацією від очільника Нікопольської районної військової адміністрації Євгена Євтушенка, Силами оборони України знешкоджено 11 з 23-х фпв-камікадзе, які ворог спрямував на населені пункти Нікопольського району.

     Посадовець закликав мешканців прибережних населених пунктів у разі небезпеки перебувати у сховищі або користатися правилом двох стін.

     Попри всі ганебні дії російських окупантів, продовжуємо триматись та боротися за своє мирне майбутнє на всіх фронтах! Підтримуємо ЗСУ, віримо в Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11