У Покрові впроваджені графіки стабілізаційних відключень світла

Російські терористи не залишають у спокої енергооб’єкти України. Щоденні підступні обстріли електростанцій, підстанцій та інших джерел енергогенерації призводять до збільшення дефіциту в мережах.

За інформацією НЕК «Укренерго», наразі 427 населених пунктів нашої країни залишаються без світла. Україна змушена імпортувати електроенергію з мереж сусідніх країн – Румунії, Словаччини, Польщі, Угорщини, Молдови.

Через постійні обстріли ворога проблеми з енергопостачанням спостерігаються і на Дніпропетровщині. Наразі компанія-постачальник ДТЕК «Дніпровські електромережі» розробила і запровадила графіки стабілізаційних відключень електроенергії в населених пунктах області. Вони застосовуються і до Покрова.

Зверніть увагу на те, що перевірити інформацію стосовно електропостачання та ознайомитись з графіками можна за посиланням: https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns

Для того, щоб знайти саме свій будинок введіть назву міста, вулиці та номер вашого будинку. Система покаже, до якої групи споживачів ви відноситесь і коли у найближчі дні вимикатимуть світло саме у вас. На даний момент період запланованого відключення по кожній групі становить в середньому 4 години на добу.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11