13 травня, Дніпропетровщина: гарний початок нового тижня та успішна робота ППО

     Ніч з 12 на 13 травня в нашій області пройшла без обстрілів. Декілька разів лунала повітряна тривога, втім, цього разу минулося. Таку гарну новину на початку нового дня і тижня повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

     – Дякую тим, хто виборює ці хвилини тиші. Ризикує власним життям, аби життя продовжувалося тут. В українських містах та селах. Під синьо-жовтим стягом. Доброго ранку, Дніпропетровщино! написав посадовець.

      Крім того, керівник ОВА розповів про те, що вдень, 12 травня, наші вартові неба ліквідували над Криворіжжям 1 ворожу ціль.

     Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що за день, 12 травня, російські війська 6 разів атакували Нікопольщину. Під ударами дронів-камікадзе і артилерії перебували райцентр, Мирівська і Марганецька громади.

     У Нікополі пошкоджений будинок, господарська споруда та газогін. На щастя, люди не постраждали. В інших громадах області день минув без обстрілів, прокоментував Микола Васильович.

     За інформацією очільника Нікопольської районної військової адміністрації Євгена Євтушенка, з чотирьох фпв-камікадзе, які ворог спрямував на Нікопольщину, наші Сили оборони знешкодили три.

     Пишаємося спритним та відважним українським військовим, котрі відбивають ворожі атаки з неба і на землі. Дякуємо вам, рідні, за захист! Підтримуємо ЗСУ, віримо в Перемогу.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11