Гороскоп на тиждень з 13 по 19 травня 2024 року

     Упродовж тижня енергії планет принесуть чимало вдалих збігів обставин. Будуйте нові плани та сміливо рухайтесь назустріч змінам. Завершується важливий життєвий етап, але замість нього зʼявляється новий – яскравіший та більш успішний.

     Вже відсьогодні на нас чекає продуктивний період, коли можна вирішити багато питань, розпочати новий етап у професійній діяльності. Настав час зайнятися впорядкуванням своїх майнових та фінансових справ.

ОВЕН. Тиждень дасть вам можливість зупинитися, визначити цілі та виробити план подальших дій. Вдалий час для конкретних кроків, навчання та планування. Не втрачайте можливостей брати підробіток, подумайте про нову роботу, якщо вас не влаштовує нинішня. Карʼєра піде вгору у тих, хто зайнятий у торгівлі, будівництві, творчими проєктами. Слід подбати про порядок у фінансових документах, щоб підготуватися до податкових перевірок.

ТЕЛЕЦЬ. У фінансовому сенсі цей тиждень сприятливий, хоча великих доходів не очікуйте. Гроші, хоч і надходять регулярно, але ніяк не перекривають збільшених витрат. Представники знаку можуть розраховувати на отримання нових повноважень на своїй посаді з відповідним підвищенням зарплати або пропозицією попрацювати у більш масштабній організації. Загалом ситуація на трудовому фронті стабільна, з явною тенденцією до поліпшення. В особистому житті зараз відбуваються деякі доленосні події.

БЛИЗНЯТА. У вас буде багато побутових питань, повʼязаних з облаштуванням будинку, ремонтом. Коханій людині може не вистачати вашої уваги, тому забаганки та вимогливість партнера можуть негативно позначитися на робочих справах. Тим, хто шукає свою другу половинку, може усміхнутися доля. Знайдіть час для зустрічей з друзями, теплих вечерь з рідними та близькими, культурних заходів. Молоді пари можуть зміцнити свої стосунки.

РАК. Взаємини з кимось із близьких родичів можуть ускладнитися, і, ймовірно, йдеться про давні конфліктні питання, неврегульовані ситуації минулого. Закоханим парам загрожує втручання третьої особи, тому варто підвищити рівень душевної близькості, а для цього потрібна щирість, довіра та турбота. Завзятість та відмова від розваг допоможуть вам отримати непоганий прибуток. Добре зможуть заробити ті, хто не боїться рутини і готовий працювати понаднормово.

ЛЕВ. За підсумками тижня ви залишитеся задоволені досягнутими результатами. В особистому житті все йде непогано. Дружні пари разом обговорюють плани на майбутнє, і, можливо, вони повʼязані з покращенням житла чи придбанням нового. Поки що це лише плани, але протягом року вони можуть втілитись у життя. Багато закоханих можуть остаточно визначитися щодо спільного проживання, одруження.

ДІВА. Ваш енергетичний потенціал не дуже високий. Тому можуть проявлятися емоційна нестабільність, перепади настрою, депресія. Але до кінця тижня вам стане набагато легше. Відбудуться несподівані серйозні зміни і вдома, і на роботі, і в особистому житті. Але, як кажуть: «Все, що не робиться, на краще». Не розраховуйте на допомогу від когось, ведіть справи самостійно: у вашому оточенні є люди, на яких не варто покладатися. Гарний прибуток обіцяє співпраця з великими компаніями.

ТЕРЕЗИ. Тиждень стане для вас дуже незвичайним, майже містичним. Головне зараз – стосунки із партнерами. Уміння слухати, розуміти, а іноді й у чомусь поступатися – запорука вашого успіху. Нині саме час пройти навчання, підвищити свою кваліфікацію. У професійних справах настає світла смуга після невеликого застою. Для розвитку кар’єри та бізнесу зараз важливо чітко планувати дії, ретельно обмірковуючи кожен крок. Знайдіть собі справу, яка вам буде до душі, вона приноситиме додатковий дохід.

СКОРПІОН. Для фінансових справ цей період не дуже вдалий. Багатьом доведеться розраховуватись за старими боргами, вкладати гроші у справи, вирішувати проблеми у сім’ї. Ймовірні несподівані витрати через побутові поламки. Наймані співробітники можуть зіткнутися з конкуренцією, але, як кажуть, «терпіння та праця все перетруть». Службовець може подумати про зміну роботи, але ці можливості зʼявляться не так скоро. Зірки на цьому тижні рекомендують зайнятись власними проєктами або піти у тривалу відпустку.

СТРІЛЕЦЬ. Особисте життя цього тижня набагато важливіше за кар’єру. Ймовірність доленосної зустрічі протягом тижня і взагалі всього травня дуже висока, і вона має всі шанси перерости в глибоке почуття, і навіть шлюб. У багатьох сімʼях обговорюватимуться плани, пов’язані з придбанням нерухомості для себе або для своїх дітей. Активізуються стосунки з родичами, можливі часті зустрічі. Не виключено відновлення звʼязків з дальніми родичами, які проживають в іншому місті чи країні.

КОЗОРІГ. Пари, які давно перебувають у конфлікті, зможуть знайти компроміс для примирення. Тим, хто не проти посидіти на двох стільцях, зірки дають пораду – будьте обережні і пам’ятайте, що все таємне завжди стає явним. Це чудовий час для динамічних подій та позитивних змін, особливо у сфері фінансів. Будьте уважнішими до свого здоровʼя і не перевіряйте його на міцність стресами. Уникайте надмірностей у харчуванні.

ВОДОЛІЙ. Для всіх справ професійного плану та особистого життя тиждень надзвичайно вдалий. Підприємці та начальники зможуть завершити важливі заходи, повʼязані з розширенням справи, та подумати про нові можливості, які зʼявляться ближче до кінця травня. Можливо, йдеться про розвиток звʼязків із колегами, відкриття своєї справи на новому місці. Ймовірно, у всьому цьому вам допоможуть нові знайомі, що мають сильні позиції.

РИБИ. У фінансовому плані тиждень стане одним із найкращих за всю весну-2024. Гроші будуть зароблятися досить легко. Дохід може прийти в результаті ризикованих проєктів, завдяки отриманню дорогого подарунку чи премії. Є шанс вдало вкласти кошти у нерухомість. Докладіть трохи зусиль – і ви побачите, що здатні на більше. Сприятливими будуть творчі заняття, мандрівки, навчання. Взаємини між подружжям будуть рівні, гармонійні, сповнені турботи та любові.

Всім вдалого та мирного робочого тижня!

Розпочинаємо його з подяки нашим Захисникам та вірою у Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11